pt online

Hos oss träffar du en PT online för viktminskning vilket innebär att det inte är en ordinär PT. Hos oss har en PT har sin bakgrund inom psykologi och sedan utbildade och certifierade inom personlig träning. Det gör att din PT hela tiden har med det psykologiska perspektivet vilket leder till hållbar förändring och adekvat hjälp för att både undanröja mentala hinder och främja framgång till din målbild. Eftersom du träffar din PT online behöver du inte oroa dig för avbrott om du exempelvis ska resa iväg, eller om du i ditt arbete är mycket resande. Din PT finns aldrig längre bort än närmsta dator eller telefon.

Personlig tränare online

Du träffar din personliga tränare online genom videosamtal eller vanligt telefonsamtal. En personlig tränare hos oss är inte vem som helst. Vi anser att det psykologiska vid viktminskning är väldigt viktigt. Därför har en personlig tränare hos oss alltid särskilda kunskaper i det psykologiska med viktminskning. Vi har till och med PT med fullständig utbildning i psykologi att tillgå. Det visar hur mycket vi väger in just den delen - det som avgör om du börjar och håller i fysisk träning eller förändring av kosten. Eller varför inte motiveras till båda delar? Välkommen att få hjälp av psykologiskt utbildade personliga tränare online!

pt online

PT online eller på våra kliniker

Alla våra klienter har tillgång till tjänsten PT online som är helt central i processen för viktminskningen. Du som besöker någon av våra kliniker träffar din PT där för både samtal och träning men har alltid möjlighet att växla till online när du vill. En PT hos oss stämmer inte in på nidbilden av en hård och högröstad personlig tränare. Snarare tvärt om!

ONLINE

Oavsett var du bor i hela landet kan du boka tid för samtal online genom tele- eller videosamtal.

STOCKHOLM

Mottagningen i Stockholm betjänar hela StorStockholm.

sthlm@viktklinikerna.se

VÄSTERÅS

Mottagningen i Västerås betjänar hela Västmanland och Sörmland.

vst@viktklinikerna.se

ÖREBRO

Mottagningen i Örebro betjänar hela Närke samt delar av Västmanland.

orebro@viktklinikerna.se